Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Σαντορίνη: 46χρονος εντοπίστηκε νεκρός μετά από επτά μήνες εξαφάνισης


Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση ενός 46χρονου άντρα από την Σαντορίνη πριν από επτά μήνες. Το πτώμα που εντοπίστηκε από τουρίστες οι οποίοι...


 έκαναν πεζοπορία βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης το μεσημέρι της Κυριακής.
Ο άτυχος άντρας είχε βγει από το σπίτι στην Οία στις 8 Απριλίου προκειμένου να κάνει μια βόλτα έκτοτε όμως εξαφανίστηκε. Οι συγγενείς του δήλωσαν αμέσως την εξαφάνιση καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Για τον λόγο αυτό εκδόθηκε και σήμα OmnibusAlert.
Oι συγγενείς του 46χρονου που κλήθηκαν να αναγνωρίσουν αν η σορός ανήκει στον συγγενή τους κάτι που ήταν δύσκολο λόγω της προχωρημένης σήψης. Ωστόσο, επιβεβαίωσαν ότι το ρολόι που φορούσε ήταν το δικό του. Παράλληλα, ελήφθησαν και δείγματα γενετικού υλικού για να εξακριβωθεί αν η σορός ανήκει στον 46χρονο. Ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει νεκροτομή έτσι ώστε να καταφέρει να εντοπίσει τα αίτια θανάτου, ωστόσο φαίνεται πως η κατάσταση της σορού δεν θα μπορέσει να βοηθήσει στην εξαγωγή συμπεράσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.