Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Ωνάσης: Παντρεύτηκε την Τζάκυ - ήταν στην κρεβατοκάμαρα της Κάλας


Νέες αποκαλύψεις για τον Ωνάση: «Ήταν στο δωμάτιο της Κάλλας μια εβδομάδα μετά το γάμο του – Εκείνη αγαπούσε περισσότερο»...



Η σχέση του Αριστοτέλη Ωνάση με τη Μαρία Κάλλας, μπορεί να πέρασε από 40 κύματα, έμεινε όμως στην ιστορία ως μία από τις πιο παθιασμένες της εποχής.

Η λατρεία του Έλληνα Κροίσου για τη ντίβα της όπερας υπήρξε ανέκαθεν τεράστια, με το στενό του κύκλο να γνωρίζει καλά πως ούτε ο γάμος του με τη Τζάκι Κένεντι κατάφερε να τον κάνει να απομακρυνθεί από εκείνη. 40 χρόνια μετά το θάνατό του, νέες λεπτομέρειες για τη μεταξύ τους σχέση βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αυτή της φορά δια στόματος της γραμματέως του Αριστοτέλη Ωνάση, Κικής Φερούδη - Μουτσάτσου.

Η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του Ωνάση για χρόνια, επιβεβαιώνει την εμμονή του με την Κάλλας, δηλώνοντας πως πιστεύει πως την αγάπησε περισσότερο από ό,τι αγαπούσε την Τζάκι.

«Πιστεύω περισσότερο αγάπησε την Κάλλας. Η Κάλλας θεωρούσε τον Ωνάση δεδομένο. Μία εβδομάδα μετά το γάμο του με την Τζάκι, ήταν στο Παρίσι και μάλιστα όταν έπαιρνα τηλέφωνο τον μπάτλερ, του έλεγα ''Είναι εκεί ο μεγάλος; Μπορώ να μιλήσω;'' -έτσι τον λέγαμε τον Ωνάση. Και μου έλεγε ''Όχι, κοιμάται, γιατί το βράδυ είχε πηδήξει τη μάντρα και είχε πάει στο διπλανό, στην Κάλλας''. Ήταν σαν σιαμαία. Και η Κάλλας είχε την πεποίθηση ότι ο Ωνάσης δεν μπορούσε να κάνει χωρίς εκείνη».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας:

«Η Τζάκι ήταν μια φοβερά έξυπνη γυναίκα. Γυναίκα που εξέπεμπε ερωτισμό. Ήταν μια γάτα. Ήξερε πότε να κάθεται, να μην μιλάει, να περιμένει και να επιτίθεται όταν μπορούσε να επιτεθεί. Η Τζάκι στάθηκε πάρα πολύ στον Ωνάση σε όλες τις δύσκολες στιγμές ήταν δίπλα του και τον αγαπούσε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.