Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών iPhone 6S από την Apple


Αρκετοί κάτοχοι iPhone 6S διαμαρτύρονται για την αυτόματη απενεργοποίηση της συσκευής τους λόγω προβλήματος στην μπαταρία...



Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι πρόβλημα με την μπαταρία των smartphones της δεν αντιμετωπίζει μόνο η Samsung, αλλά και η Apple, η οποία ξεκινά ένα πρόγραμμα επισκευής των μπαταριών του iPhone 6S, σε παγκόσμια κλίμακα. Σύμφωνα με την Apple, όπως αναφέρεται στο Phone Arena, το πρόβλημα εντοπίζεται σε ορισμένες μόνο παρτίδες iPhone 6S, που έχουν παραχθεί μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του 2015. Όσοι κάτοχοι iPhone 6S βλέπουν ανεξήγητες απενεργοποιήσεις του smartphone τους, δικαιούνται μία δωρεάν αντικατάσταση μπαταρίας από την Apple.

Αυτή είναι η δεύτερη κίνηση αντικατάστασης από την πλευρά της Apple, καθώς λίγο καιρό πριν είχε προβεί σε ενέργειες για την επισκευή της οθόνης σε όσους κατόχους iPhone 6S Plus έβλεπαν μία γκρι γραμμή στις ειδοποιήσεις. Για το πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης της μπαταρίας όσων iPhone 6S έχουν πρόβλημα, ο κάτοχός τους αρκεί να απευθυνθεί σε ένα κατάστημα της Apple, ή σε κάποιον εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή της Apple και να γίνει έλεγχος του serial number, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν δικαιούται τη δωρεάν μπαταρία αντικατάστασης.

Όσοι έχουν ήδη προβεί σε αντικατάσταση της μπαταρίας τους, μπορούν και πάλι να απευθυνθούν στην Apple για να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.