Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Το Πολάκη του φταίνε πάλι τα ΜΜΕ για την άθλια κατάσταση των νοσοκομείων!


Επίθεση κατά των Μέσων Ενημέρωσης εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης λέγοντας πως «βγάζουν πολύωρα ρεπορτάζ ότι λείπει ένα σεντόνι από κάποια νοσοκομεία, που δεν λείπει πια, ή μια σύριγγα, που δεν λείπει πια...»...



Όπως είπε, υπενθυμίζοντας την εξαγγελία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, στις 12 Δεκεμβρίου θα βγει η προκήρυξη για τις 4.000 θέσεις στο χώρο της Υγείας.

Ο κ. Πολάκης μιλώντας στην ΕΡΤ κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις λέγοντας ότι «το σύστημα Υγείας είχε στερέψει από χρηματοδότηση» εξαιτίας των πολιτικών που ακολούθησαν και ισχυρίστηκε ότι ήδη η κυβέρνηση έχει ενισχύσει το ΕΣΥ με πάνω από 3.000 άτομα. «Έχουν αναλάβει από πέρσι τον Οκτώβρη ως σήμερα υπηρεσία στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της χώρας 3.150 άτομα» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.