Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Στην "κόκκινη" ΕΡΤ ο Λαζόπουλος!


Ο άνθρωπος που αναλαμβάνει την βρώμικη προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ, χρόνια τώρα, μετά το "πόδι" που πήρε από τον Alpha φαίνεται ότι καταλήγει στην ΕΡΤ...




Οι φήμες που οργιάζουν υποστηρίζουν ότι ο "κατ' όνομα" ηθοποιός με το προπαγανδιστικό χιούμορ φτάνει στο τέλος της συνεργασίας του με τον Alpha.

Και το αποκορύφωμα είναι το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Παρόν που θέλει τον Λάκη Λαζόπουλο να μετακομίζει με το Τσαντίρι του στην ΕΡΤ!

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: Δεν ανοίγει τα χαρτιά του ο Λάκης Λαζόπουλος όσον αφορά τον επόμενο προορισμό του στην τηλεόραση. Το «διαζύγιό» του με τον Alpha είναι δεδομένο, τουλάχιστον από την πλευρά της ιδιοκτησίας του σταθμού και ίσως κάπως έτσι να ανοίξει ο δρόμος για την ΕΡΤ. Η τελευταία φορά που επρόκειτο να συνεργαστεί με την κρατική ραδιοτηλεόραση ήταν από την εποχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με το περίφημο «Μπέμπετ σόου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.