Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Τα πήρε ο Βενιζέλος με την κωλοτούμπα της Φώφης στον νόμο Παππά


Η σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες και την επίμαχη τροπολογία για το νόμο Παππά φαίνεται πως δρομολογεί εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ...



Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίζεται ενοχλημένος από την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να υπερψηφίσουν την τροπολογία, ζητώντας διάλογο για το ΕΣΡ από μηδενική βάση, εκτιμώντας ότι η στάση της κυβέρνησης ισοδυναμεί με ευτελισμό των θεσμών. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικοί οι τόνοι που χρησιμοποίησε ο κ. Βενιζέλος στην ομιλία του στη Βουλή κατά της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για «πολιτικό τάφο» με αφορμή το νόμο για τις τηλε-άδειες.

Ο ίδιος πρόκειται να παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Πρωινή Γραμμή» του Σκάι και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να τοποθετηθεί με τρόπο που θα δρομολογήσει εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Κάτι για το οποίο δηλώνουν προετοιμασμένοι από τη Χαριλάου Τρικούπη και συνιστούν ψυχραιμία, ωστόσο αναμένουν και εκείνοι την ακριβή παρέμβαση του κ. Βενιζέλου για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να ζυγίσουν την αντίδρασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.