Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτοί είναι οι κλέφτες που ανοίγουν σπίτια με "πασπαρτού" [video]


Σύμφωνα με πληροφορίες του Planet-Greece αυτό είναι το "δίδυμο" των διαρρηκτών που ανοίγει σπίτια με κλειδιά - πασπαρτού, παραβιάζοντας πόρτες ασφαλείας, χωρίς να τους παίρνει χαμπάρι κανείς. Χτυπούν στις περιοχές...του Περιστερίου, των Σεπολίων, του Ρέντη, του Νέου Φαλήρου και του Μοσχάτου.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από απόπειρα διάρρηξης, η οποία σημειώθηκε στα Σεπόλια στις 15 Οκτωβρίου και μάλιστα μέρα-μεσημέρι. Ευτυχώς τους πήραν είδηση πριν καταφέρουν να μπουν και έτσι οι φωτογραφίες των δραστών από τις κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας κάνουν το γύρω του διαδικτύου. Οι ίδιοι φαίνεται ότι χτύπησαν πριν από 8 ημέρες σε τουλάχιστον 5 διαμερίσματα στο Νέο Φάληρο, μέσα σε 48 ώρες!
Κοινοποιήστε το για να βρεθούν…

Δείτε πώς παραβιάζει την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας:Μετά από λίγο ξαναμπαίνει με τον συνεργό του, αυτή τη φορά με σκυμμένο κεφάλι για να μην τους πιάσει η κάμεραΚαι τελικά φεύγουν άπραγοι όταν συνειδητοποιούν ότι στο σπίτι που είχαν βάλει στο μάτι ήταν μέσα ο ιδιοκτήτης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.