Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Τρελό ξεκατίνιασμα! Η Σπυροπούλου έσκισε τα ρούχα του πρώην της στα μπουζούκια! [εικόνες]


Φωτογραφίες από τον άγριο καυγά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον πρώην της, Γιώργο Κοτσοβό, στο «Fantasia Live», είδαν το "φως" της δημοσιότητας....

Όπως έγραψε το star.gr, την Κυριακή το βράδυ η παρουσιάστρια επιτέθηκε στον πρώην της τραβώντας και σκίζοντάς του τα ρούχα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του κέντρου που παρακολουθούσαν live μια απίστευτη σκηνή ζηλοτυπίας.Untitled-113.png
Αιτία; Το φλερτ του πρώην συντρόφου της με την παρακάτω καστανόξανθη φοιτήτρια Νομικής ονόματι Αγγελική, την οποία γνώρισε εκείνο το βράδυ.
Untitled-109-1.png
Όπως βλέπετε, οι φωτο που δημοσίευσαν το "Υοu" και το "Υou Weekly" δείχνουν την επεισοδιακή σκηνή καρέ-καρέ!

Το χρονικό του καυγά

Ο Κοτσοβός δεν έχει δει την Κωνσταντίνα, η οποία κάθεται ακριβώς από πίσω του, στα 5 μέτρα. Ωστόσο, η παρουσιάστρια τον έχει δει και είχε αρχίσει να εκνευρίζεται, αφού όχι μόνο φλερτάρει αλλά αγκαλιάζει και είναι πολύ διαχυτικός με την άλλη κοπέλα.
konstantinakotso_h_645_450.jpg
Εκείνη την ώρα, ο μετρ του καταστήματος ενημερώνει τον Κοτσοβό ότι βρίσκεται δίπλα του η Σπυροπούλου και τον προειδοποιεί ότι θα γίνει φασαρία! Ο Κοτσοβός, όμως, αδιαφορεί… Αυτό προκαλεί την έκρηξη της Κωνσταντίνας και γύρω στις 3 π.μ. η παρουσιάστρια αφήνει την παρέα της, πλησιάζει τον επιχειρηματία και αρχίζει μια απίστευτη δημόσια σκηνή ζηλοτυπίας με ουρλιαχτά, τσιμπιές, σπρωξίματα που καταλήγουν στο σκίσιμο της μπλούζας του πρώην συντρόφου της.
kotsovos3.jpg
Στη συνέχεια, όπως περιγράφει το «You», η Σπυροπούλου παίρνει τον Κοτσοβό... σηκωτό και τον οδηγεί στις τουαλέτες όπου παραμένουν 20 λεπτά κλειδωμένοι, ενώ απέξω οι φίλοι του πρώην της και ο μετρ δεν αφήνουν κανέναν να περάσει μέσα.
Μόλις βγήκε ο επιχειρηματίας από τις τουαλέτες, φόρεσε το μπουφάν και έφυγε κατευθείαν από το μαγαζί. Η Κωνσταντίνα με τη σειρά της βγήκε από τις τουαλέτες, κάθισε 10 λεπτά με την παρέα της και γύρω στις 4:15 π.μ. αποχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.