Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Αποφυλακίστηκαν και συνέχισαν τις διαρρήξεις


Συνελήφθησαν επ' αυτοφόρω - Βρέθηκαν πάνω τους κλοπιμαία και από άλλα σπίτια...



Δεν πρόλαβαν να βγουν από τις φυλακές όπου εξέτισαν ποινές για διαρρήξεις και όλα δείχνουν ότι θα… επιστρέψουν στο κελί τους δύο νεαροί Αλβανοί, που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω μέσα σε ένα σπίτι στο οποίο είχαν εισβάλλει για να κλέψουν στην Κόνιτσα!
Οι δύο δράστες ηλικίας 26 και 33 χρόνων αποφυλακίστηκαν πρόσφατα, όμως δεν άλλαξαν συνήθειες. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης τους εντόπισαν στο σπίτι του οποίου οι ένοικοι απουσίαζαν και τους έβαλαν πάλι χειροπέδες και από την προανάκριση διαπίστωσαν ότι την περασμένη Τρίτη είχαν διαρρήξει και άλλο ένα σπίτι στην Κλειδωνιά Ιωαννίνων.
Ωστόσο, τα χρήματα, τα χρυσαφικά και τα κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή τους χωρίς να μπορούν να τα δικαιολογήσουν, προέρχονται από άλλες κλοπές και η προέλευσή τους ερευνάται! Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που τους απήγγειλε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.