Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Bloomberg: Οι πλούσιοι που έχασαν $41 δισ.λόγω... Τραμπ!


Ο πιο πλούσιος άνθρωπος του Μεξικό έχασε... "μόλις" 5,1 δισεκατομμύρια δολάρια...


 λόγω της νίκης-έκπληξης του Τrump υπέρ της αντιπάλου του. Ο Carlos Slim, ο πέμπτος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη έχασε το 9,2% της περιουσίας του τη στιγμή που το μεξικανικό πέσο επέδειξε τρομακτική πτώση κατά 12% με το άκουσμα των νέων.



Ο Slim ήταν κι ο... ηγέτης της συνολικής απώλειας 41 δισ. δολαρίων που επέδειξαν οι δισεκατομμυριούχοι στη λίστα Βloomberg Billionaires Index. Ο δείκτης S&P 500 επέδειξε πτώση 1,1% το πρωί στη Νέα Υόρκη, ενώ οι αγορές "έτριξαν", τουλάχιστον αρχικά, με τη νίκη του Trump.



O δείκτης σχεδόν απέσβεσε τα κέρδη των 57 δισ. δολαρίων που είχε την προηγούμενη εβδομάδα όταν τα γκάλοπ έδειχναν νίκη της Ηillary.

Oι Αμερικανοί δισεκατομμυριούχοι έχασαν και τη μεγαλύτερη απώλεια, με συνολική πτώση της συλλογικής τους περιουσίας κατά 9,3 δισ. δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.