Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Σε κρίση τα Macy's - έχασαν 101 εκατ. από τα κέρδη!


Η Macy’s Inc. ανακοίνωσε ότι έχει συνεργαστεί με την επενδυτή real-estate Brookfield Asset Management, για να απελευθερώσει την αξία στο χαρτοφυλάκιό της real estate, καθώς η εταιρεία λιανικής συνεχίζει να αντιμετωπίζει μείωση των πωλήσεων και των κερδών....



Με βάση μια συμφωνία που ανακοινώθηκε σήμερα, η Brookfield κερδίζει το δικαίωμα μέχρι και για δύο χρόνια να δημιουργήσει ένα "προαναπτυξιακό σχέδιο" για περίπου 50 assets του real estate.

Συνολικά, η Macy’s ανακοίνωσε ότι τα κέρδη διαμορφώθηκαν στα 17 εκατ. δολάρια έναντι των 118 εκατ. δολαρίων πέρυσι. Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα, τα κέρδη ανά μετοχή μειώθηκαν στα 17 από τα 56 σεντς.

Οι πωλήσεις μειώθηκαν 4,2% στα 5,63 δισ. δολάρια. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της Thomson Reuters, ανέμεναν κέρδη ανά μετοχή 41 σεντς και έσοδα 5,63 δισ. δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.