Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Ετοιμάζουν κατάληψη του "αέρα" οι εργαζόμενοι στο MEGA;


Για πρώτη φορά μετά από 5 μήνες οι εργαζόμενοι του MEGA προχωρούν σε 24ωρη απεργία. Σε ανάκοίνωσή του προειδοποιούν για ακόμη πιο σκληρές κινητοποιήσεις και...το ερώτημα που τίθεται είναι: ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε κατάληψη του τηλεοπτικού "άερα";

Για την Πέμπτη έχουν προγραμματίσει συνέντευξη τύπου, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της συχνότητας του MEGA από την ΕΣΗΕΑ.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων είναι πολύ σκληρή:

Διαβάζουμε για εμάς,
λέγονται για εμάς,
χωρίς όμως εμάς!

Ποια είναι η αλήθεια??
Οι εργαζόμενοι του MEGA με την εργασία μας έχουμε συμβάλλει στην συγκέντρωση 37.000.000 ευρώ στους δεσμευμένους από τις Τράπεζες λογαριασμούς της Τηλέτυπος. Παρ’ όλα αυτά παραμένουμε απλήρωτοι τους τελευταίους 7 μήνες. Ενημερώνουμε όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους: μετόχους, τράπεζες και κυβέρνηση ότι η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.
Ζητάμε:
· Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων από τους δεσμευμένους λογαριασμούς
· Οι μέτοχοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία του μεγαλύτερου καναλιού της χώρας που χθες γιόρτασε τα 27 χρόνια τηλεοπτικού αέρα με τους εργαζόμενους του όμως, να παραμένουν όμηροι και απλήρωτοι.
Ήδη οι εργαζόμενοι προχωρούν σε 24ωρη απεργία την 22η Νοεμβρίου 2016. Εάν δεν υπάρξει άμεσα επίλυση των προβλημάτων που μας έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση, οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν και είναι κάτι που θα πρέπει να λάβουν υπ’όψιν όλες οι πλευρές.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.