Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Τα "κακά παιδιά" του Top Gear καταστρέφουν 27 αυτοκίνητα στη νέα τους εκπομπή [video]


Φτωχό θα μοιάζει το Top Gear του BBC μπροστά στη νέα υπερπαραγωγή The Grand Tour των Κλάρκσον, Χάμοντ και Μέι, που πρόλαβαν να καταστρέψουν ήδη 27 αυτοκίνητα!...



Aντίστροφη μέτρηση για τη νέα εκπομπή The Grand Tour των Τζέρεμι Κλάρκσον, Ρίτσαρντ Χάμοντ και Τζέιμς Μέι.

Τα... κακά παιδιά της Βρετανίας επιστρέφουν πιο δυναμικά από ποτέ στην μετά Top Gear εποχή, με ένα συναρπαστικό σόου για τα αυτοκίνητα, το οποίο ξεκινάει στις 18 Νοεμβρίου στο Amazon Prime!

Και ενώ εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή των τριών φλεγματικών φίλων, το the Grand Tour, φαίνεται πως έχει καπαρώσει ήδη μία θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες των ακριβότερων τηλεοπτικών παραγωγών αφού μόνο η πρώτη σκηνή, η οποία γυρίστηκε στην έρημο της Καλιφόρνια, κόστισε 2,85 εκατομμύρια ευρώ! Οι τρεις φίλοι, οδηγούν τρεις «φτιαγμένες» Mustang, ακολουθούμενες από 150 αυτοκίνητα, 2.000 petrolheads, έξι jet αεροπλάνα, ακροβάτες και ξυλοπόδαρους.
Ο τελικός τους απολογισμός τους για τον πρώτο κύκλο, τους βρίσκει να έχουν διανύσει 1.474.546.320 μίλια, να έχουν διαλύσει 27 αυτοκίνητα και να έχουν πιει 14.951 κούπες καφέ! Και έπεται βέβαια συνέχεια.

Οπως δηλώνουν οι ίδιοι, η εκπομπή θα είναι μια ακόμα πιο συναρπαστική εκδοχή του Top Gear, με τα πιο συναρπαστικά οχήματα στα πιο απίθανα γυρίσματα, που μπορεί κανείς να σκεφτεί.

Και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε για να δούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.