Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Πάρτι στο twitter με το #ΠαπατζηΛακης του Άδωνι [εικόνες & video]


Μία ατάκα του Αδωνι Γεωργιάδη ήταν αρκετή για να προκαλέσει χαλασμό στα social media και αυτά να «δώσουν» στον Λάκη Λαζόπουλο ένα νέο παρατσούκλι...



Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στο πλατό του Καλημέρα Ελλάδα, ωστόσο κάποια στιγμή ο παρουσιαστής έβγαλε σε ζωντανή σύνδεση τους ιδιοκτήτες του πρακτορείου ΟΠΑΠ στον Ευόσμο που παίχτηκε το τυχερό δελτίο των 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Λάκης Λαζόπουλος με τους ιδιοκτήτες του πρακτορείου;

Όταν ο Γιώργος Παπαδάκης είπε στον αέρα της εκπομπής τα ονόματα των ιδιοκτητών (Αλέξανδρος και Παναγιώτης Παπατζηλάκης), ο κ. Γεωργιάδης πήρε τον λόγο.

«Εγώ έχω έρθει σήμερα εδώ για να μιλήσω για έναν παπατζή-Λάκη, γι΄αυτό το Παπατζηλάκης μου φάνηκε περίεργο», είπε αστειευόμενος.



Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικράτησε είναι το γέλιο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στην εκπομπή.

Αμέσως μετά οι χρήστες του twitter άρχισαν να «οργιάζουν» με το όνομα του πρακτορείου ΟΠΑΠ και το λογοπαίγνιο του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Λάκη Λαζόπουλου με το hashtag #ΠαπατζηΛακης έγινε αμέσως πρώτο trending.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Πέμπτης, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε προαναγγείλει στους διαδικτυακούς του φίλους στο Twitter, ότι θα βρεθεί στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 για να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις Λαζόπουλου στην ίδια εκπομπή.

Οπως ήταν αναμενόμενο στο Twitter έγινε χαλασμός από τα σχόλια και τις ατάκες



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.