Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Έσπασαν στα 3 οι ΑΝΕΛ με αφορμή τους γκέι [video]


Τριχοτομήθηκε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του νομοσχεδίου το οποίο προβλέπει την καθολική εξίσωση στα εργασιακά του συμφώνου συμβίωσης με το γάμο είτε είναι ετερόφυλοι είτε ομόφυλοι...



Ο πρόεδρος του κόμματος και Υπουργός Εθνικής Άμυνας επέλεξε να απουσιάζει από την σχετική ονομαστική ψηφοφορία και το ίδιο έκαναν οι Έλενα Κουντουρα, Γ. Λαζαρίδης και Βασίλης Κόκκαλης.

Αντιθέτως την σκληρή γραμμή κατά του νομοσχεδίου ακολούθησαν ο εισηγητής Κωνσταντίνος Κατσίκης, ο Δημήτρης Καμμένος (ΦΩΤΟ) και η Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά. «Ναι» είπαν ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο Κωνσταντίνος Ζουράρις. Όλα αυτά, στον απόηχο των δηλώσεων Κατσίκη:



Σε κάθε περίπτωση, τα άρθρα 1 έως 4 υπερψηφίστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι, την Ένωση Κεντρώων.

«Κατά» δήλωσαν η Χρυσή Αυγή, ενώ «παρών» δήλωσε το ΚΚΕ. Να σημειωθεί ότι από την ψηφοφορία απουσίαζε και περίπου η μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και συγκεκριμένα 35 βουλευτές. Το τελικό αποτέλεσμα είχε εως εξής: 201 «ναι», 21 «όχι» και πέντε «παρών».

Ο κος Κατσίκης, πάντως, προσπάθησε να αντιστρέψει τις κατηγορίες περί ομοφοβικού παραληρήματος:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.