Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ποιοι εκτέλεσαν την 35χρονη μάνα τεσσάρων παιδιών στην Σπάρτη;


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 35χρονης η οποία βρέθηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής μέσα στο αυτοκίνητό της, στην κοινότητα Λεύκη Μεσσηνίας...



Οι αρχές αναζητούν απαντήσεις σχετικά με το τί ήταν αυτό που ώθησε τον δράστη να κόψει το νήμα της ζωής της 35χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών.

Αν και η χρονιά για την Γεωργία Φιλοπούλου είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, αφού το 2016 έφερε στον κόσμο τέταρτο παιδί της, που μάλιστα ήταν και το πρώτο παιδί που γεννήθηκε φέτος στη Μεσσηνία, το τέλος της χρονιάς είχε τραγική κατάληξη για την ίδια.

Η θλιβερή ιστορία της 35χρονης γυναίκας και μάνας τεσσάρων παιδιών, ξεκίνησε από χθες, καθότι η γυναίκα δεν επέστρεψε στο σπίτι της το βράδυ.

Το άψυχο σώμα της γυναίκας εντοπίστηκε από τον άντρας της στις 7.30 το πρωί σε αγροτικό δρόμο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναικά καθόταν στη θέση του συνοδηγού και έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, ενώ όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο ότι, ο θάνατος της δεν οφείλεται σε αυτοκτονία, αλλά σε δολοφονική ενέργεια.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα ενώ στην ασφάλεια οδηγήθηκε και ο σύζυγος της 35χρονης προκειμένου να καταθέσει αφού ήταν ο τελευταίος που την είδε χθες το βράδυ και ο πρώτος που την εντόπισε νεκρή σήμερα στις 7.30 το πρωί μέσα σε λίμνη αίματος στο αυτοκίνητό της στο κάθισμά του συνοδηγού.

Ο σύζυγος του θύματος είχε στην κατοχή του νόμιμα μια καραμπίνα, η οποία έχει σταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Όπως έχει γίνει γνωστό η 35χρονη και ο σύζυγός της είχαν προστριβές μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, συνέλεξαν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ η σορός της γυναίκας θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, προκειμένου να γίνει νεκροψία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.