Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η στιγμή που η 43χρονη κόβει το βραχιολάκι κι εξαφανίζεται [video]


Το βίντεο που δημοσιεύει το BHMA στην ηλεκτρονική του διεύθυνση είχε ληφθεί από κάμερα ασφαλείας στην εθνική οδό, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας...το βράδυ της 19ης Νοεμβρίου 2016 και το οποίο αποκαλύπτει «Το Βήμα» ήταν αυτό που οδήγησε τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. στον πρόσφατο εντοπισμό της 43χρονης κατηγορουμένης για το σκάνδαλο Energa Power Μαρίας Σκλαβάκη που έσπασε το ειδικό βραχιολάκι επιτήρησης. Κατόρθωσε να μείνει ελεύθερη για περίπου 20 ημέρες, πριν συλληφθεί προ πενθημέρου στην Κηφισιά ύστερα από πολυήμερες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

Στο βίντεο, που αποτυπώνει καρέ-καρέ την πρώτη μεγάλη φυγή με το νέο σύστημα επιτήρησης του υπουργείου Δικαιοσύνης, εικονίζεται η 43χρονη να καταφθάνει στο σημείο με μία μοτοσικλέτα, την οποία πιθανολογείται ότι οδηγούσε συγγενής της, και να επιβιβάζεται σε ΙΧ που έχει σταθμεύσει πίσω από βαν. Στο βίντεο φοράει ακόμη στο πόδι της το «βραχιολάκι», κάτι που φαίνεται να την εμποδίζει σχετικά στο βάδισμα. Λίγη ώρα αργότερα το έκοψε με ψαλίδι και το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων.

Όπως έχει προκύψει από την περαιτέρω έρευνα και την ανάλυση του βίντεο, το ΙΧ ανήκει σε εταιρεία συγγενούς της και πιθανολογείται ότι το οδηγούσε ο 36χρονος σύζυγός της Πέτρος Νικολοθανάσης που ανεζητείτο και εκείνος για την υπόθεση της Energa Power, αλλά δεν είχε εμφανισθεί ποτέ στις δικαστικές αρχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.