Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Αυτές είναι οι Ρουμάνες, που ξαφρίζουν πελάτες σε καφετέριες της οδού Μητροπόλεως [videos]


Δείτε την στιγμή που αρπάζουν το πορτοφόλι ηλικιωμένη πελάτισσας, σε καφετέρια της οδού Μητροπόλεως, και σε μόλις 3 δευτερόλεπτα έχουν εξαφανιστεί!...Οπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο, που δημοσιεύει το iefimerida.gr, οι δύο γυναίκες μπαίνουν στην καφετέρια (00:30). Εντοπίζουν τα θύματά τους, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που κάθεται σε τραπέζι στο κέντρο της καφετέριας και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχουν κλέψει το πορτοφόλι της ανυποψίαστης γυναίκας, έχουν μιλήσει με τον σερβιτόρο και χωρίς ίχνος άγχους αποχωρούν.
Συγκεκριμένα δείτε στο 00:45 τη μία από τις κοπέλες να στέκεται δίπλα στο θύμα της. Mε απόλυτη ψυχραιμία απλώνει το δεξί της χέρι και κλέβει το πορτοφόλι της ανυποψίαστης γυναίκας. Μέσα σε τρία δευτερόλεπτα (00:48) έχει αρπάξει τη λεία της και αποχωρεί.

Παρατηρώντας καρέ-καρέ το βίντεο, διακρίνεται να μπαίνει πρώτη στην καφετέρια μία γυναίκα με μαύρο καρέ μαλλί και στη συνέχεια να την ακολουθεί μία καστανή με πιο μακριά μαλλιά, η οποία κρατάει την τσάντα της και κάποια ψώνια. Η πρώτη κοπέλα δείχνει με ένα νεύμα του κεφαλιού της στη συνεργό της τα υποψήφια θύματα. Στη συνέχεια ρωτάει κάτι τον σερβιτόρο, ενώ η συνεργός της με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις αρπάζει το πορτοφόλι από το ανυποψίαστο θύμα της.
Στη συνέχεια και οι δύο γυναίκες φεύγουν από την καφετέρια ατάραχες.


Στο επόμενο αποκλειστικό βίντεο του iefimerida.gr, το οποίο είναι τέσσερες ημέρες μετά, οι δύο Ρουμάνες μαζί με μια ακόμη φίλη τους πίνουν καφέ σε κατάστημα της ίδιας περιοχής. Πρόκειται για τις τρεις γυναίκες που κάθονται στο τραπεζάκι αριστερά της πόρτας του καταστήματος.

Οι τρεις γυναίκες μιλούν μεταξύ τους, κοιτούν τον κατάλογο, ενώ «κόβουν» κίνηση κοιτώντας συνεχώς αριστερά-δεξιά, «σκανάροντας» τον κόσμο δίπλα τους. Κάποια στιγμή φεύγει η μία από τις τρεις και αμέσως μετά και η άλλη. Η πρώτη επιστρέφει κρατώντας την τσάντα της και φαίνεται να ανοίγει το τσεπάκι της και κάτι να δείχνει στη γυναίκα που κάθεται δίπλα τους. Οι τρεις γυναίκες, που καθ' όλη τη διάρκεια που βρίσκονται στο μαγαζί δεν φαίνεται να έχουν παραγγείλει κάτι άλλο εκτός από το νερό που τους έχει φέρει ο σερβιτόρος, μετά από μερικά λεπτά σηκώνονται και φεύγουν από το κατάστημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.