Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Στην κυκλοφορία έως τον Μάρτιο Ιονία Οδός και Ε65


Eντός του πρώτου τριμήνου 2017 αναμένεται η ολοκλήρωση των οδικών αξόνων Ε-65 και Ιόνια Οδός. Το έργο που υλοποιεί η ΤΕΡΝΑ, επιβεβαίωσε η διοίκηση του ομίλου κατά την προχθεσινή τηλεδιάσκεψη αναλυτών...Οι δύο οδικοί άξονες θα δοθούν στην κυκλοφορία 10 χρόνια μετά την εκκίνηση των έργων, αλλάζοντας σε μεγάλο βαθμό τις μεταφορές στη Δυτική Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, τη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο.

Στη σημερινή επίσκεψη Σπίρτζη στα εργοτάξια της Ιόνιας Οδού θα ανακοινωθεί και η λειτουργία του πρώτου τμήματος του αυτοκινητόδρομου (από Γαβρολίμνη μέχρι Αμφιλοχία) που μαζί με το ήδη σε λειτουργία τμήμα της παράκαμψης Αγρινίου θα αποτελέσει ένα συμπαγές τμήμα σχεδόν 100 χλμ.


Η Ιόνια Οδός, ο διακαής πόθος Ηπειρωτών και Αιτωλοακαρνάνων, θα γίνει μία πραγματικότητα μέχρι το τέλος Μαρτίου, που θα παραδοθεί με ελάχιστες εκκρεμότητες.

Για τον Ε65, όπως είχε αναφέρει το ypodomes.com, πριν από λίγες ημέρες, από το 54ο χλμ. μέχρι το 111ο χλμ. του Ξυνιάδα-Τρίκαλα είναι πλήρως έτοιμο. Τα χιλιόμετρα από το 32,5 μέχρι το 54 χλμ. είναι και τα πιο αινιγματικά, καθώς γίνεται αγώνας για να δοθεί, αν όχι ολόκληρο, τουλάχιστον 1 λωρίδα ανά κυκλοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.