Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

TIME: O Τραμπ πρόσωπο της χρονιάς [ΦΩΤΟ]


Το περιοδικό επέλεξε φέτος για 90ή φορά στην ιστορία του το πρόσωπο που επηρέασε τα παγκόσμια δρώμενα κατά το μέγιστο την χρονιά που τελειώνει...





Εξηγεί μάλιστα την επιλογή του τονίζοντας ότι «η πρόκληση για τον Ντόναλντ Τραμπ είναι τώρα να αποδείξει αυτό για το οποίο ολόκληρη η χώρα έχει διχαστεί».
Στην συνέχεια, επισημαίνει πως «μπορεί ο νεοεκλεγείς πρόεδρος να σταματήσει να τουιτάρει, αλλά θα το κάνει μόνο γιατί θα έχει βρει ένα διαφορετικό τρόπο να λέει την ιστορία που θέλει απευθείας στο κοινό που θέλει να την ακούσει».

Σχολιάζοντας την εκλογική αναμέτρηση στις ΗΠΑ τον περασμένο Νοέμβριο, η συντακτική ομάδα του περιοδικού υπογραμμίζει πως η Χίλαρι έχασε γιατί προσπάθησε να μετατρέψει τις εκλογές σε δημοψήφισμα για τον Τραμπ, αν και τουλάχιστον έξι στους δέκα ψηφοφόρους εξακολουθούν να έχουν αρνητική άποψη για αυτόν.

Η φωτογράφιση για το εξώφυλλο έγινε στον Πύργο Τραμπ στην Νέα Υόρκη, στο πολυτελές σπίτι του νέου προέδρου, στον 66ο όροφο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.