Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΕΡΕΥΝΑ: Τελικά οι γυναίκες προτιμούν τους... μικρούς;


Μπορεί το μέγεθος του ανδρικού μορίου να έχει απασχολήσει επανειλημμένα γυναίκες και επιστήμονες, φαίνεται όμως πως τα θηλυκά δίνουν σε αυτό πολύ μικρότερη σημασία από ό,τι πιστεύαμε...



Νέα έρευνα που έλαβε χώρα στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια απέδειξε πως δεν είναι τελικά το μήκος ενός πέους που τους κινεί το ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα έγινε γνωστό πως οι γυναίκες προτιμούν διαφορετικό μέγεθος μορίου ανάλογα με το αν πρόκειται για τη μόνιμη σχέση τους ή για κάποιο one night stand.

Η νευροεπιστήμονας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια και ειδικός στη σεξουαλική ορμή, Δρ. Νικόλ Πράουζ, δημιούργησε με τη βοήθεια 3D εκτυπωτή, 33 ομοιώματα μορίου διαφορετικών διαστάσεων σε στύση, τα οποία κλήθηκαν να… αξιολογήσουν 75 γυναίκες.

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, επέλεξαν το ιδανικό μέγεθος του μόνιμου συντρόφου τους και ενός εραστή της μιας βραδιάς, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως ένα μεγάλο πέος δεν είναι επιθυμητό για κάθε σεξουαλική επαφή. Τι εννοούμε; Το μεγαλύτερο ομοίωμα ανδρικού μορίου που επιλέχθηκε έφτανε τα 22,84 εκατοστά, ενώ το μικρότερο τα 10,14, με το μικρότερο μήκος να επιλέγεται ως «ιδανικό» για τον σύντροφό τους. Επιπλέον, αποδείχθηκε πως δεν είναι το μήκος αυτό που μετράει, αλλά η περίμετρος.

Κατά μέσο όρο, οι γυναίκες φάνηκαν να προτιμούν ένα πέος 16 εκατοστών και περίμετρο 12,2 εκατοστών για one night stand, ενώ για τη μόνιμη σχέση τους, φάνηκε να τους αρκούν τα 16,25 και 12,7 εκατοστά αντίστοιχα.

Όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση του εκάστοτε εραστή τους; Οι γυναίκες εστιάζουν στο βάρος, τη σωματική διάπλαση αλλά και την… καθαριότητα του δέρματος.

Μήπως τελικά τις είχαμε παρεξηγήσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.