Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Στη ''φάκα'' 9 άτομα για λαθραία τσιγάρα και κατοχή ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη


Εννια άτομα συνελήφθησαν -4 για λαθραία τσιγάρα και 5 για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών- στη Θεσσαλονίκη...


Αναλυτικά:
Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, κατασχέθηκαν αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και χρηματικά ποσά σχετιζόμενα με εμπορία τους.
Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, απογευματινές ώρες χθες , αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού Κώδικα.
Πρόκειται για νεαρούς αλλοδαπούς άντρες, οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι στην περιοχή κέντρου πόλης, κατείχαν, απέκρυπταν και διέθεταν προς πώληση πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.Επιπλέον, κατασχέθηκε χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με την προαναφερόμενη παράνομη δραστηριότητα.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Συλλήψεις για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.
Στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων που πραγματοποιούνται σε περιοχές του Νομού από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της ΓΑΔΘ, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν πέντε άτομα για εμπορία, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.