Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Στον Alpha η Ράνια Τζίμα


Είναι από εκείνους που με την κατάρρευση του Mega παραμένουν απλήρωτοι, ενώ το μέλλον της -όπως και των υπόλοιπων συναδέλφων της κρίνεται αβέβαιο. Αυτό μέχρι χθες όμως για τη Ράνια Τζίμα και πριν δεχθεί την πρόταση του Alpha να προστεθεί στο δυναμικό του...Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κλεοπάτρας Πατλάκη, η ρεπόρτερ δέχθηκε για δεύτερη φορά πρόταση να «μετακομίσει» στην Κάντζα και να συνεχίσει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, δηλαδή το πολιτικό ρεπορτάζ. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια εκπομπή στο μέλλον, ωστόσο στην παρούσα φάση θα ξεκινήσει από αυτό το κομμάτι.

Έτσι, η δημοσιογράφος αναμένεται να εμφανιστεί στις οθόνες μας από τα μέσα Ιανουαρίου, όταν και θα αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά της. Η πρώτη πρόταση που της είχε γίνει από τον διευθυντή ειδήσεων του Alpha είχε απορριφθεί από την ίδια, επειδή διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Αυτή τη φορά βέβαια ήρθε σε συμφωνία, καθώς έχει προσαρμοστεί με τις νέες συνθήκες στη ζωή της, τον έγγαμο βίο με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και το παιδί τους.

Την είδηση, πάντως, επιβεβαίωσε εν μέρει η ίδια η δημοσιογράφος, με ανάρτησή της στο Facebook:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.