Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Νέο ριάλιτι στη Ρωσία, όπου θα επιτρέπονται οι σκοτωμοί και οι βιασμοί!


Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά και ευφάνταστα ριάλιτι σόου, ωστόσο ένα καινούργιο που αναμένεται να ξεκινήσει στην Ρωσία το 2017...


 πρόκειται να ξεπεράσει κάθε όριο.
Στο ριάλιτι σόου Game 2: Winter θα συμμετέχουν 30 διαγωνιζόμενοι οι οποίοι θα μεταβούν στην παγωμένη Σιβηρία για 9 μήνες, ενώ ο νικητής που θα αντέξει θερμοκρασίες που φτάνουν έως -40 βαθμούς θα πάρει 1.6 εκατομμύρια ευρώ.
Ωστόσο, η διαφορά είναι ότι οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού διαφημίζουν ότι οι σκοτωμοί και οι βιασμοί δεν θα απαγορεύονται! Μάλιστα στα διαφημιστικά αναφέρουν ότι «Κάθε διαγωνιζόμενος δηλώνει ότι γνωρίζει ότι ενδέχεται να τραυματιστεί η να σκοτωθεί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού».
«2000 κάμερες, 900 εκτάρια και 30 ζωές. Όλα επιτρέπονται, ξύλο, αλκοόλ, φόνος, κάπνισμα, τα πάντα», τονίζεται.
Όσα γίνονται θα καταγράφονται με κάμερες 24 ώρες το 24 ωρο.
Οι συμμετέχοντες υπογραφούν συμβόλαιο το οποίο λέει ότι γνωρίζουν ότι μπορεί να βιαστούν η σκοτωθούν. Ωστόσο, οι κανόνες λένε πως ο,τι παράνομο συμβεί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οι αστυνομικές αρχές της περιοχής μπορεί να επέμβουν.
«Πρέπει να καταλάβετε ότι η αστυνομία θα έρθει να σας συλλάβει, είμαστε σε περιοχή της Ρωσίας και υπακούμε στους νομούς της», λένε οι κανόνες.
Οι διαγωνιζόμενοι θα τοποθετηθούν σε μια περιοχή όπου πιθανότατα ζουν λύκοι και αρκούδες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Siberian Times, θα επιτρέπονται μαχαίρια άλλα όχι όπλα.
Το παιχνίδι είναι μια ιδέα του επιχειρηματία Γεβγενι Πιατκόβσκι, ο οποίος μάλιστα δηλώνει και ότι «θα αρνηθεί κάθε απαίτηση των συμμετεχόντων ακόμα και αν σκοτωθούν οι βιαστούν».
Για τα γυρίσματα θα χρησιμοποιηθούν 2000 κάμερες οι όποιες θα είναι τοποθετημένες στην περιοχή (δεν θα υπάρχει συνεργείο της παράγωγης) και κάθε συμμετέχων θα έχει την δίκη του προσωπική συσκευή καταγραφής. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι 18 και άνω και να έχουν σώας τας φρένας για να συμμετάσχουν.
«Το show θα είναι διεθνές, 5 χώρες έχουν δηλώσει ότι ενδιαφέρονται να το μεταδώσουν», ανέφερε ο Πιατκόβσκι λέγοντας ότι μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμέτοχη 60 άτομα, ανάμεσα τους και ένας Αμερικάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.