Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Αθώος ο Λαυρεντιάδης για την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας


Ομόφωνα αθώο έκρινε τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας με εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί σε γλάστρα σε βάρος του ξενοδόχου Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη...Ομόφωνη αθωωτική ήταν η απόφαση και για τους 5 συγκατηγορουμένους του, ενώ αθώος κατά πλειοψηφία 4-3 κρίθηκε άλλος κατηγορούμενος για κάποιες εκ των πραξεων που του αποδίδονταν.

Πάντως, ο ξενοδόχος σε δήλωσή του στην ανακρίτρια το 2014 που χειριζόταν την υπόθεση είχε υποστηρίξει ότι ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης δεν έχει σχέση με την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του, η οποία σημειώθηκε στις 15 Ιουνίου 2012.

Στο Δικαστήριο ωστόσο δεν κατέθεσε λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

«Η σκευωρία έπεσε. Η προσπάθεια αμαύρωσης αθωων και τίμιων ανθρώπων αποτελεί παρελθόν, απέτυχε παταγωδώς. Απεδόθη Δικαιοσύνη και επεται συνέχεια» δήλωσε ο συνήγορος του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, Μάνος Ροδοσάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.