Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη με λεία-μαμούθ στη Βούλα


Η οικιακή βοηθός ήταν ο «δούρειος ίππος»...Μία οικιακή βοηθός από τη Γεωργία ήταν ο «δούρειος ίππος» για τη διάρρηξη με λεία-μαμούθ που είχε γίνει σε πολυτελή οικία στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Βούλα.

Άγνωστοι είχαν εισβάλλει στις 14 Αυγούστου 2016 στην οικία χρησιμοποιώντας διαρρηκτικά εργαλεία καταφέρνοντας να αφαιρέσουν πανάκριβα κοσμήματα αξίας 600.000 ευρώ, 3.500 λίρες Αγγλίας και 10.000 ευρώ. Στη συνέχεια, διέφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Από τον τρόπο δράσης τους οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι ενδεχομένως είχαν εσωτερική πληροφόρηση για το που βρίσκονται τα κοσμήματα αλλά και το ύψος της αξίας τους.

Μετά από έρευνες μηνών στις 30 Νοεμβρίου 2016 συνελήφθη ένας 31χρονος Αλβανός διαρρήκτης και μία 33χρονη γυναίκα από τη Γεωργία, η οποία ήταν οικιακή βοηθό στην πολυτελή οικία. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό συνεργών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.