Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Έπαθαν πλάκα οι Ισραηλινοί με τους Έλληνες - ήρωες των Καναντέρ [video]


Βίντεο από την πρόσφατη αποστολή ελληνικών πυροσβεστικών αεροσκαφών στο Ισραήλ βλέπει το φως της δημοσιότητας από τους Ισραηλινούς...



Ελληνικά πυροσβεστικά αεροπλάνα Canadair CL- 415 της 113ΠΜ στο Ισραήλ, παράτολμοι ελιγμοί και βυθίσεις ανάμεσα σε πολυκατοικίες που προκαλούν δέος. Πολίτες στο Ισραήλ καταγράφουν με τα κινητά τους τους ελιγμούς των ελληνικών αεροπλάνων, της πολεμικής αεροπορίας, προκειμένου να κάνουν την ρίψη νερού, καθώς η πυρκαγιά καίει και μέσα σε κατοικημένες περιοχές.Τα Ελληνικά CL-415 της 113 ΠΜ στο Ισραήλ ρίχτηκαν στη Μάχη της Φωτιάς και συγκεκριμένα στην πόλη της Χάιφας.

Η Ελλάδα είχε στείλει στο Ισραήλ, τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη CL-415 της Πολεμικής αεροπορίας για να συνδράμουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Οι Ισραηλινοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τους Έλληνες χειριστές που επιχειρούν σε δύσβατα και απρόσιτα σημεία.

Στο βίντεο που θα δείτε Έλληνε πιλότοι επιχειρουν κατάσβεση σε χαμηλό ύψος, και οι Ισραηλινοί τρίβουν τα μάτια τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.