Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Κραυγή απόγνωσης από την οικογένεια του Μπεν: Να μας πουν που είναι θαμμένος


Η οικογένεια του Μπεν έχει πειστεί πλέον από τα ευρήματα που έφεραν στο φως οι Άγγλοι αξιωματικοί τον περασμένο Οκτώβριο, πως είναι θαμμένος κάπου στο νησί...Απηύθυνε νέα έκκληση σε όποιον ξέρει που είναι θαμμένο το παιδί, να μιλήσει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν οι τρεις γυναίκες της οικογένειάς του στο ITV News και προβλήθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δήλωσαν πως θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ώστε να βρεθούν τα οστά του παιδιού και να τα φέρουν για ταφή στην Αγγλία.

Προτείνουν σαν κίνητρο την αμοιβή των 10 χιλιάδων λιρών που προσφέρει βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση, χωρίς να αποκλείουν το ποσό αυτό να αυξηθεί.

Από την πλευρά του ο επιθεωρητής Τζον Κάζενς που ήταν επικεφαλής των ερευνών στην Κω, τόνισε πως κάθε νέα πληροφορία, θα εξεταστεί προσεκτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.