Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Χαρτοπόλεμος ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου, με φόντο... την καμμένη σημαία


«Πόλεμος» ανακοινώσεων εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου περί σύγκλισης με τη Χρυσή Αυγή.... Μετά τα όσα είπε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης που προκάλεσαν την απάντηση της Κουμουνδούρου, ένας νέος γύρος ανταπαντήσεων άνοιξε.

Ειδικότερα, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στο Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ας μην προσποιείται ενόχληση ο ΣΥΡΙΖΑ όταν η σύμπλευσή του με την Χρυσή Αυγή, σε κρίσιμα ζητήματα είναι αυταπόδεικτη.

Θυμίζουμε:

  • Τη σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – Χρυσής Αυγής, προκειμένου – καταστρατηγώντας το Σύνταγμα – να καταστήσουν αδύνατη την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να σύρουν τη χώρα σε εκλογές και περιπέτεια.
  • Τη δήλωση του Προέδρου της Βουλής κ. Βούτση ότι έχουν τους βουλευτές που θα ψηφίσουν ώστε να εφαρμοστεί άμεσα η απλή αναλογική, συμπεριλαμβάνοντας στη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή.
  • Την επίσκεψη του κ. Καμμένου και βουλευτών της συμπολίτευσης μαζί με βουλευτές της Χρυσής Αυγής – και μόνον της Χρυσής Αυγής – στο Καστελόριζο.
  • Τη δήλωση των 53 του ΣΥΡΙΖΑ ότι “η επίσκεψη της Κυβέρνησης μαζί με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής στα ακριτικά νησιά ξεπλένουν ένα υπόδικο κόμμα”.
  • Τη δήλωση του πρώην Υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Παρασκευόπουλου για “σύγκλιση” με την Χρυσή Αυγή και όχι ρήξη.

Όταν τα έργα μιλούν, τα λόγια περισσεύουν».

Σ' αυτή την ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά λακωνικά, σημειώνοντας: «Οι πολίτες δεν έχουν πάθει αμνησία, ούτε η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη προέρχεται από παρθενογένεση. Φαίνεται, όμως, ότι στο κόμμα των κ.κ. Γεωργιάδη, Βορίδη, και μέχρι πρότινος του κ. Μπαλτάκου περισσεύει το θράσος. Σε τέτοιες περιπτώσεις αρμόζει το «κρείττον του λαλείν το σιγάν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.