Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Παίζει με την φωτιά το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ


Ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Σταμάτης Νικολόπουλος και ο Ειδικός Γραμματέας, Γιώργος Φιλιππάκης, έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση ου Τουρκικού Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας της μειονότητας της Θράκης, με θέμα: «Οι εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα και οι συστάσεις των διεθνών οργανισμών»....
Αν δεν σας λέει κάτι το Τουρκικό Κόμμα Ισότητας ή το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) που αποτελεί τη συνέχεια του κόμματος που ιδρύθηκε από τον Αχμέτ Σαδίκ και έχει σήμερα πρόεδρο τον Μουσταφά Αλή Τσαούς , επιχειρεί να προβληθεί ως ο μοναδικός και αυθεντικός εκφραστής της «τουρκικής ταυτότητας» της μουσουλμανικής μειονότητας.
Με τη στήριξη του τουρκικού προξενείου και πολλών οργανώσεων που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια στη Θράκη, το DEB κατήλθε στις ευρωεκλογές επιχειρώντας καταγραφή των δυνάμεων αλλά κυρίως για να αποτυπωθεί η δυνατότητα του Προξενείου και των ακραίων της μειονότητας να χειραγωγούν τη μειονοτική ψήφο με στόχο τις εθνικές εκλογές.

Αλήθεια, τι ήθελαν τα μέλη του Προεδρείου της ΕΣΗΕΑ σε αυτή την εκδήλωση; Αναγνωρίζουν την ύπαρξη τουρκικής μειονότητας στην Θράκη;

Το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ ήταν αυτό που άνοιξε διάπλατα της πύλες του ιστορικού Μεγάρου στους "φίλους" του Δημήτρη Κουφοντίνα, για να παρουσιάσουν το βιβλίο του.

Οι ίδιοι, που άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες σε κάθε τρομοκράτη αλλά και τους φασίστες της Χρυσής Αυγής να μπαίνουν στον οίκο των δημοσιογράφων.

Κατά τα άλλα, πριν από λίγο εξέδωσαν ανακοίνωση, η οποία είναι και ασύντακτη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.