Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Πέθανε ο Αργύρης Τσακαλίας, θείος του αδερφών Ξηρού


Έφυγε από τη ζωή ο Αργύρης Τσακαλίας, που έγινε γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στις αρχές της δεκαετίας του 2000, μετά την εξάρθρωση της «17 Νοέμβρη», καθώς...


 ήταν θείος των αδελφών Ξηρού.
Ο Αργύρης Τσακαλίας καταγόταν από την Ικαρία και εκεί θα γίνει το Σάββατο η πολιτική του κηδεία, στις 12 το μεσημέρι, από το νεκροταφείο του Ζωοδότη στο Στελί.
Σπούδασε θεολογία στην Πάτμο και στην Χάλκη και την δίδαξε σε διάφορα σχολεία. Είχε εκδώσει συνολικά 18 βιβλία, τα περισσότερα από τα οποία έχουν εξαντληθεί. Ίδρυσε και λειτούργησε για ένα διάστημα τον εκδοτικό οίκο “Θερσίτης”.
Ηταν πασίγνωστος ως ερευνητής και εισηγητής της διδασκαλίας της Αειζωίας. Στο πλαίσιο της Νέας Σχολής Αειζωίας, διοργάνωνε σεμινάρια όπου διδάσκονταν φιλοσοφία και διάφορα θέματα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.