Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

«Πόρτα» των δανειστών σε επενδυτικό συνέδριο για την Ελλάδα στη Ν. Υόρκη


Αίσθηση προκάλεσε και η ακύρωση της παρουσίας των εκπροσώπων των θεσμών σε επενδυτικό συνέδριο για την Ελλάδα στις ΗΠΑ...



Πρόκειται για το 18ο ετήσιο συνέδριο «Capital Link» στο πλαίσιο του «Invest In Greece Forum», που πραγματοποιείται στη Ν. Υόρκη, ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά συνέδρια του κόσμου με 1.300 συμμετέχοντες.

Στο συνέδριο επρόκειτο να μετάσχουν οι εκπρόσωποι και των 4 θεσμών, ωστόσο, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ακύρωσαν την συμμετοχή τους τόσο η Ντέλια Βελκουλέσκου όπως και οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών θεσμών (ΕΚΤ, ESM, Κομισιόν). Στη συνέχεια επιχειρήθηκε να γίνει τηλεφωνική συνομιλία μαζί τους αλλά ήταν προβληματική και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα μήνυμα των δανειστών λόγω των αγεφύρωτων διαφορών που υπάρχουν για το ελληνικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.