Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Ρέγκλινγκ εναντίον Τσίπρα για τις παροχές


Το σχέδιο εφάπαξ καταβολής της 13ης σύνταξης στους χαμηλοσυνταξιούχους δεν αποτέλεσε αντικείμενο διαβούλευσης με τους θεσμούς, υποστήριξε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, μετά τις χθεσινές εξαγγελίες του Έλληνα Πρωθυπουργού...Σημειώνεται ότι «πλήρη άγνοια» για τις εξαγγελίες Τσίπρα δήλωσε και το Σημειώνεται ότι «πλήρη άγνοια» για τις εξαγγελίες Τσίπρα δήλωσε και το Βερολίνο , ενώ από την πλευρά της Κομισιόν, η εκπρόσωπος Τύπου, , ενώ από την πλευρά της Κομισιόν, η εκπρόσωπος Τύπου, Ανίκα Μπράντχαρντ , ανέφερε πως οι Βρυξέλλες «γνώριζαν για τις παροχές, αλλά όχι με λεπτομέρειες».

Ο κ. Ρέγκλινγκ εκτίμησε ότι «η Ελλάδα θα είναι ικανή να επιστρέψει στις αγορές ομολόγων, πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος, τον Αύγουστο του 2018», θέτοντας ως προϋπόθεση την εφαρμογή των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων.

«Στο πλαίσιο αυτό, οι ανακοινώσεις του κ. Τσίπρα, χωρίς να έχει προηγηθεί διαβούλευση με τους θεσμούς, εγείρουν μία σειρά ερωτημάτων» έσπευσε να προσθέσει ο Ευρωπαίος αξιωματούχος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του, στο Ελσίνκι.

πηγή: naftemporiki.gr με πληροφορίες από το Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.