Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ: Άγρια επεισόδια στο λιμάνι Ηρακλείου Κρήτης. Φωτιές και τραυματισμοί [videos]

Έβαλαν φωτιά στα γραφεία της ΑΝΕΚ

Ένταση επικρατεί στο λιμάνι Ηρακλείου ανάμεσα σε αγρότες και ναυτεργάτες...



Όπως μεταδίδει το neakriti.gr αγρότες πέταξαν φωτοβολίδες σε πλοίο και στο σημείο όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι οι ναυτεργάτες, με τους τελευταίους να απαντούν με ρίψεις νερού.

Σύμφωνα με καταγγελία αγρότη απο την Ιεράπετρα που μεταδίδει το neakriti.gr ο καπετάνιος του πλοίου έβαλε σε λειτουργία τις μηχανές με σκοπό να απομακρυνθεί απο την προβλήτα, με αποτέλεσμα να σπάσουν οι κάβοι απο τα σχοινιά και με κίνδυνο να τραυματιστούν αγρότες.

Στη διάρκεια των επεισοδίων που επικράτησαν, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές και στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας που βρίσκεται εντός του χώρου του λιμανιού. Τελικά το πλοίο αναχώρησε χωρίς να φορτωθούν κηπευτικά.



Οι αγρότες της Κρήτης που κατέφτασαν μετά τις 17.00 το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου δηλώνουν ανυποχώρητοι καθώς όπως λένε θα παραμείνουν στο σημείο έως ότου επιβιβαστούν 150 νταλίκες με κηπευτικά σε πλοίο και να αναχωρήσουν για τον Πειραιά.



Πριν λίγο το πλοίο απέπλευσε για το λιμάνι της Ρόδου, όπου θα δέσει, αφού θεωρήθηκε πιο ασφαλές. Σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και ο λιμενάρχης ενώ το εξαγριωμένο πλήθος δεν άφησε το ασθενοφόρο να τον παραλάβει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.