Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Έναν ζουρλομανδία, παιδιά! Τώρα ο Ζουράρις ζητά εκλογές και κάνει κωλοτούμπα για τα νησιά!


Νέα δήλωση-«βόμβα» πραγματοποίησε ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, ζητώντας από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «να προσφύγει στις κάλπες για να αποφύγουμε...




τον στυγνό εκβιασμό».Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM, ο κ. Ζουράρις μίλησε για το «πάγωμα» των μέτρων ελάφρυνσης του χρέους από τους Ευρωπαίους δανειστές, λέγοντας πως «είναι τα ίδια πράγματα που ζούμε ανά τους αιώνες από τους δυτικούς στην προσπάθεια αλώσεως του έθνους μας».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν σε από τις τελευταίες εξελίξεις μετά τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, υπάρχει σκέψη για προσφυγή στις κάλπες, δήλωσε: «Εγώ θα το ήθελα, διότι αυτή είναι η δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε το κτηνώδη συνεχιζόμενο εκβιασμό των δανειστών που είναι ατιμωτικός και γι' αυτούς και για εμάς διότι προσβάλλουν συνεχώς την ιερότητα του ελληνικού λαού, η μόνη πολιτισμένη λύση θα είναι η προσφυγή στις εκλογές και να πούμε ότι αυτή είναι η κατάσταση, μας εκβιάζουν ουσιαστικά ως στυγνοί εκβιαστές και τίποτα άλλο, το εταίροι δεν έχει πια καμία σχέση με την ελληνική γλώσσα και αυτό γίνεται ήδη επτά χρόνια. Είναι τα ίδια πράγματα που ζούμε ανά τους αιώνες από τους δυτικούς στην προσπάθεια αλώσεως του έθνους μας».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του για τα ελληνικά νησιά, έκανε λόγο για «λογοπαίγνιο» και είπε ότι «ανέφερα ότι είναι 16 νησιά που ζητούν οι Τούρκοι. Είναι όμως πολύ σοβαρότερη η απειλή κατά της γλώσσας διότι τα νησιά μπορούμε να τα ξαναπάρουμε ενώ αν χάσουμε τη γλώσσα χαθήκαμε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.