Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Οι χώρες με το γρηγορότερο Internet


Το γρήγορο Internet αποτελεί δυστυχώς... άπιαστο όνειρο για αρκετούς συμπολίτες μας, αφού...


 σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ακόμα και σε αστικά κέντραμε χιλιάδες κατοίκους, δεν υπάρχουν οι απαραίτητες τεχνικές υποδομές.
Όμως, ελπίζουμε ότι σύντομα θα μπούμε κι εμείς στη νέα εποχή του Διαδικτύου, καθώς διάφορες ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες αλλά και κρατικά έργα, όπως το Rural Broadband, οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση – σίγουρα αργά, αλλά ελπίζουμε σταθερά.
Ποιες όμως χώρες απολαμβάνουν σήμερα τις υψηλότερες ταχύτητες σύνδεσης στο Internet; Ποιων κρατών οι πολίτες “κατεβάζουν” και “στριμάρουν” περιεχόμενο με απίστευτη άνεση, χωρίς διακοπές και κολλήματα;
Το παρακάτω γράφημα της Statista είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό, ενώ κρύβει και ορισμένες εκπλήξεις, αφού στην κορυφή της λίστας συναντάμε χώρες όπως το Hong Kong και η Σιγκαπούρη, την ίδια στιγμή που το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται αρκετά χαμηλότερα στην κατάταξη.

Οι χώρες με το γρηγορότερο InternetΟι χώρες με το γρηγορότερο Internet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.