Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Non Paper με γλώσσα... πεζοδρομίου από το Μαξίμου!


Με πεζοδρομιακές εκφράσεις, που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν αυτές της Χρυσής Αυγής, το Μέγαρο Μαξίμου, μέσω non paper επιτίθεται με σφοδρότητα εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη...

«Η Νέα Δημοκρατία, για μια ακόμη φορά, συντάσσεται με τους πιο ακραίους από τους δανειστές -με τη φωνή του ΔΝΤ», αναφέρει σε σχόλιό του το Μέγαρο Μαξίμου, σε απάντησή του προς την αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει «τελείως αλλοπρόσαλλη και τυχοδιωκτική» την πολιτική της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Το πρωθυπουργικό γραφείο κατηγορεί τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «λειτουργεί και πάλι ως η πέμπτη φάλαγγα των δανειστών», ενώ του καταλογίζει ότι «σε μια κρίσιμη στιγμή για την κοινωνία, συντάσσεται και στηρίζει τις πιο ακραίες φωνές».

«Ζητιανεύει από τον κ. Σόιμπλε και το ΔΝΤ, εκλιπαρώντας για εξουσία, αδιαφορώντας για την κοινωνία που υποφέρει. Ο "πρόθυμος" κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε κάθε όριο. Στην προσπάθειά του να αποτύχει η σημερινή κυβέρνηση ζητά ακόμα σκληρότερα μέτρα. Θα μείνει στην ιστορία ως ένας άλλος "Εφιάλτης"», συνεχίζει το Μέγαρο Μαξίμου.

Επιπλέον, κατηγορεί τον πρόεδρο της Ν.Δ. ότι «δεν έχει καταλάβει ότι θα αποτύχει και θα χάσει γιατί ο λαός θα τον κρίνει στο τέλος της τετραετίας. Στα δύσκολα ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να ταυτιστεί με τους ακραίους συντηρητικούς κύκλους της λιτότητας».

Το Μέγαρο Μαξίμου καλεί τη Ν.Δ. «να πει στους πολίτες ποια στάση θα κρατήσει στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή. Θα ψηφίσει υπέρ των φτωχών συνταξιούχων και κατά της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου; Θα ψηφίσει υπέρ του δημόσιου συμφέροντος, της κοινωνικής συνοχής και της σταθερότητας της χώρας;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.