Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ: "Ντου" της Χρυσής Αυγής στην ΕΣΗΕΑ [video]


Παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου, Ηλία Παναγιώταρου και Κώστα Μπαρμπαρούση, δεκάδες μέλη της οργάνωσης πραγματοποίησαν πριν λίγο έφοδο στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ...Την Δευτέρα το μεσημέρι στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ, είχε προγραμματιστεί Συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, με θέμα «Οι εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα και οι συστάσεις των διεθνών οργανισμών». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μέλη τη Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν επί της οδού Ακαδημίας, αποκλείοντας το κτήριο και φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα, κρατώντας ελληνικές σημαίες.

Ανάμεσα τους, βρίσκονταν οιΝίκος Μίχος, Ηλίας Παναγιώταρος και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Οι υπόδικοι βουλευτές, μπήκαν στο κτίριο μαζί με άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής, ανέβηκαν στον 3ο όροφο όπου διεξάγεται η συζήτηση και αφού φώναξαν υβριστικά συνθήματα, αποχώρησαν με στρατιωτικό παράγγελμα. Οι διοργανωτές καταγγέλουν πως είχαν ζητήσει αστυνομική προστασία, αλλά η έκκληση τους αγνοήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία. Η συζήτηση συνεχίζεται, με τα μέλη της Χρυσής Αυγής να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο προτού αποχωρήσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.