Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Άγρια επεισόδια στα Εξάρχεια [video]


Στην πλατεία των Εξαρχείων ξηλώνουν πλάκες από τα πεζοδρόμια ενώ υπάρχουν αλλεπάλληλες επιθέσεις στα ΜΑΤ με φωτοβολίδες και πέτρες...



Σε 23 προσαγωγές έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια που είναι σε εξέλιξη, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ομάδες αντιεξουσιαστών συνεχίζουν να εκτοξεύουν δεκάδες βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κάνουν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, ενώ η ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων θυμίζει… πεδίο μάχης.

Επισημαίνεται ακόμη ότι οι αντιεξουσιαστές έχουν "χτίσει" τρία μέτωπα εναντίον των αστυνομικών: Ένα στην Σολωμού, ένα στην Στουρνάρη και ένα στην Βαλετσίου. Παντως, αυτή τη στιγμή τα επεισόδια δεν έχουν την ίδια ένταση με αυτή που ήταν πριν από μισή ώρα.

Οι προσαχθέντες οδηγούνται στη ΓΑΔΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.