Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ: 20χρονος νεκρός στο Νέο Φάληρο

Δεν πάει άλλο η κατάσταση στο Νέο Φάληρο...



ο 20χρονος βρέθηκε πριν από λίγο, στην οδό Κανελλοπούλου 36Β, στο Νέο Φάληρο, στο διαμέρισμά του στην πολυκατοικία απέναντι από το Factory outlet.

Ο άτυχος νέος, Αιγυπτιακής καταγωγής, ελληνικής υπηκοότητας, βρέθηκε από τους γονείς του νεκρός, με τραύματα, πιθανόν από μαχαίρι, στο σώμα. Προς το παρόν, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με πρωτεύον αυτό της εγκληματικής ενέργειας, ίσως με κίνητρο τη ληστεία.

Το Νέο Φάληρο, τις τελευταίες εβδομάδες έχει "πνιγεί στον βούρκο" της εγκληματικότητας και η αστυνομία είναι απούσα από την περιοχή. Καταγγελίες από κατοίκους λένε ότι η ΔΙΑΣ περιπολεί μόνο για να προσέχει μη γίνει ληστεία στα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ ή της Εθνικής Τράπεζας, αδιαφορώντας για τις πραγματικές ανάγκες κατοίκων και καταστηματαρχών.

Διαβάστε επίσης: Στο έλεος των κακοποιών το Νέο Φάληρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.