Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Εισβολή ληστών μεχρι και σε οδοντιατρείο

Ανυπόφορη έχει καταντήσει η κατάσταση με την εγκληματικότητα στον Πύργο της Ηλείας. Καθημερινά, καταγράφονται...



ληστείες και διαρρηξεις σε καταστήματα και σπίτια, έχοντας φέρει τους κατοίκους σε απόγνωση. Εσχάτως, στόχος έγιναν και τα οδοντιατρεία!

Στη Γαστούνη μπήκαν σε οδοντιατρείο, όχι για σφράγισμα, αλλά για... ξάφρισμα! Πήραν το λάπτοπ του οδοντογιατρού και 70 ευρώ που υπήρχαν στο συρτάρι.

Στα Βυτινέϊκα Πύργου διέρρηξαν αγροικία και -σύμφωνα με τις πληροφορίες του iliatora - πρέπει να... πρόκοψαν! Άρπαξαν μια ραδιοτηλεόραση δύο ιντσών, μια κουζίνα, ένα ραδιόφωνο, ένα πάπλωμα και μερικά τρόφιμα, συνολικής αξίας... 100 ευρώ.

Στην Αμαλιάδα από ίντερνετ καφέ, κάποιος «πονηρός» και ελαφροχέρης άρπαξε ένα κινητό τηλέφωνο πάνω από την μπάρα, αξίας 200 ευρώ.

Στον Πύργο, έσπασαν μέρα μεσημέρι τη τζαμαρία καταστήματος, που βρίσκεται στον ημιώροφο πολυκατοικίας και πήραν από την ταμειακή μηχανή 100 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.