Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Αναδίπλωση της κυβέρνησης για την δημιουργία ΧΥΤΥ στην Κερατέα, μέσω Μπιρμπίλη!

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνάντηση της υπουργού Περιβάλλοντος, Τίνας Μπιρμπίλη με τον δήμαρχο Λαυρεωτικής, Κώστα Λεβαντή, όπου οι απαντήσεις που πήραν οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης έφεραν τα πάνω κάτω στο κυβερνητικό σχεδιασμό...




Πέντε μήνες στα οδοφράγματα, με σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και κατοίκων, που έφτασαν στα όρια εμφυλίου. Συγκρούσεις που προσβάλουν τον πολιτισμό μας και την κοινωνία μας. Για να εξαγγείλει τελικά η κυβέρνηση, δια στόματος Μπιρμπίλη, πριν λίγο, στην προγραμματισμένη συνάντηση ότι τελικά εξετάζουν ακόμη και την αλλαγή της χωροθέτησης για τη δημιουργία ΧΥΤΥ στην περιοχή!!! Ζήτησε από τους εκπροσώπους να καταθέσουν γραπτώς τις προτάσεις τους και όλα θα επανεξεταστούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Η ίδια τόνισε, μάλιστα στους εκπροσώπους ότι έχει οριστεί από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ως η αποκλειστική υπεύθυνη εκ μέρους τη κυβέρνησης για τη διαχείριση του θέματος.

Σε λίγο αναμένονται και επίσημες δηλώσεις, και βέβαια το planet-greece αμέσως θα σας τις μεταδώσει έγκυρα και έγκαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.