Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Εργαζόμενοι στα "applebee's" θα λειτουργήσουν μόνοι τους το κατάστημα που δούλευαν.

Διαβάστε την ανακοίνωση των εργαζομένων:

Οι εργαζόμενοι στα "applebee's" στη Λ.Νίκης κατέλαβαν το κατάστημα προκειμένου να μην πάρει τίποτα ο εργοδότης . Αποφασίσαν να αυτοδιαχειριστούν  το μαγαζί ώστε να μπορέσουν οικονομικά να συντηρήσουμε τις οικογένειές μας.
Από...



Δευτέρα 18/7,σήμερα δηλαδή θα  σερβίρουν το πρωί καφέδες-ροφήματα και το βράδυ μετά τις 8μμ θα λειτουργεί κουζίνα. Όλα σε οικονομικές τιμές, για την οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων.Καλούν όλους εμάς να στηρίξουμε έμπρακτα την προσπάθειά τους. Ζητούν τη συμπαράσταση όλων των εργαζομένων και της νεολαίας.


Οι εργαζόμενοι της Εταιρείας«applebee's» στη Λ. Νίκης (45)"

---------------------------------------------------
Το planet-greece, ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέσο ενημέρωσης πού ανέλαβε υπεύθυνα και κατ' αποκλειστικότητα να μεταδώσει με όλες τις λεπτομέρειες το λουκέτο στην εταιρεία. Από την πρώτη στιγμή ταχθήκαμε στο πλευρό των εργαζομένων και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η οικογένεια Γκορίτσα έχει φύγει στο εξωτερικό, εδώ και μέρες, χωρίς κανείς να γνωρίζει πού ακριβώς. Ήδη, αρκετοί αναγνώστες έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην αποκάλυψη της αλήθειας. Στείλτε μας όσες πληροφορίες έχετε ώστε όλος ο κόσμος να μάθει το προμελετημένο έγκλημα σε βάρος των εργαζομένων από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.