Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ο Τριανταφυλλόπουλος, ο Λαυρεντιάδης και ο Αμερικανός Πρέσβης

Ο "Ρομπέν των φτωχών" Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ο γιος -όπως αυτοδιαφημίζεται- του δημοκράτη "μπάτσου" της Χωροφυλακής...

συνεργάστηκε πρόσφατα με τον τωρινό  "Λούη" τραπεζίτη Λαυρεντιάδη. Οι μέχρι πρότινος πολυσυζητημένοι “μεγιστάνες” των ελληνικών ΜΜΕ Λαυρεντιάδης – Κυριακίδης τον χειμώνα του 2010 έριξαν σωσίβιο  και αγόρασαν (σε άγνωστη τιμή) το 49% των μετοχών του VETO ενώ  το 51% έμεινε  στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος τότε κράτησε και τη διοίκηση της εφημερίδας, μέχρι που την έκλεισε.
 Στο διοικητικό συμβούλιο της Proton Bank  πριν λίγους μήνες τη θέση του  Λαυρεντιάδη ως μη εκτελεστικού προέδρου πήρε ο κ. Ντάνιελ Βερν Σπέκχαρντ, πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα. Πως τα φέρνει ο καιρός για τον  "προστάτη" των κυνηγημένων  Τριανταφυλλόπουλο, να συνδιαλέγεται με ανθρώπους , που κάποτε υποτίθεται πως τους έριχνε στην πυρά! 


Ο Τριανταφυλλόπουλος πήγε να σώσει το VETO χέρι-χέρι με τον Λαυρεντιάδη

Ο πρώην συνέταιρος του Τριανταφυλλόπουλου αγκαλιά με τον Αμερικανό πρέσβη Σπέκχαρντ 

Το δίδυμο Λαυρεντιάδη-Κυριακίδη

πηγή: crimesonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.