Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Έρχεται πλημμυρίδα από φρουτάκια

Φρουτάκια σε κάθε γειτονιά, ακόμη και στο πιο απομακρυνσμένο σημείο της Ελλάδας. Στο... παιχνίδι μπαίνει και ο ΟΠΑΠ ο οποίος θα μοιράσει στα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ συνολικά...




15.000 μηχανήματα!

Άλλα 1.500 μηχανήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το planet-greece, θα αναλάβει να εκμεταλλεύεται ο ΟΔΙΕ ενώ 18.500 μηχανήματα θα εκμεταλλεύονται ιδιώτες.

Συνολικά 35.000 φρουτάκια αναμένεται να πλημμυρίσουν τη χώρα.

Τι λέει το κράτος για να "ομορφύνει" τον τζόγο

Το 80 % των χρημάτων που παίζονται θα πρέπει να επιστρέφεται στους παίχτες. Από το υπόλοιπο 20%, το 30%, επί των μεικτών κερδών θα καταλήγει στα κρατικά ταμεία. Από αυτά τα χρήματα, μόνο το 10% θα μένει (υποτίθεται) στα συρτάρια, ενώ το υπόλοιπο 20% θα διατίθεται για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό!

Ειδική ρύθμιση, πάντως, αναμένεται και για τις εταιρείες που θα λάβουν άδεια ιντερνετικού τζόγου. Εκτιμάται ότι το κράτος θα δώσει άδειες σε περίπου 15 με 20 sites.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.