Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

"Σκούπα" της ΕΛ.ΑΣ. σε πόρνες και παράνομους μικροπωλητές του κέντρου

Με ταυτόχρονες και συντονισμένες επιχειρήσεις, οι αστυνομικοί προσπαθούν να μαζέψουν την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας.  Όμως εκτός από την πάταξη της πορνείας, στόχος τους είναι και η σύλληψη των "μαύρων" μικροπωλητών, οι οποίοι δε δίστασαν να τους επιτεθούν...



Χθες το απόγευμα, διενεργήθηκαν έλεγχοι στις οδούς Πατησίων, Γ΄Σεπτεμβρίου, Μάρνη, Ακομινάτου, Βούλγαρη, Μάγερ, Καρόλου, Σατωβριάνδου, Πλ. Βάθη, Πλ. Ομονοίας, Πλ. Καραϊσκάκη.

Προσήχθησαν 56 άτομα και υποβλήθηκαν αντίστοιχες  μηνύσεις, για παράβαση του Ν. «περί εκδιδομένων προσώπων».

 Επιπλέον στο πλαίσιο της καταπολέμησης του παρεμπορίου, πραγματοποιήθηκε εξόρμηση στην οδό Πατησίων (έμπροσθεν ΑΣΟΕΕ) μεικτού κλιμακίου, Αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες (8.890 τεμάχια)  γυαλιών, φορτιστών κινητών, CD, ρολογιών κλπ. Στη θέα των Αστυνομικών, οι αλλοδαποί μικροπωλητές εκδήλωσαν επιθετική συμπεριφορά, εκτοξεύοντας μπουκάλια και κομμάτια μαρμάρων εναντίον τους, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό 2 Δημοτικών Αστυνομικών και ενός Ειδικού Φρουρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.