Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ερευνάται σκάνδαλο υπεξαίρεσης στην Proton Bank του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη

Σκάνδαλο υπεξαίρεσης 51 εκατ. ευρώ στην Proton Bank, στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται στελέχη της διοίκησης της τράπεζας ερευνά η...



αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.Κατόπιν τούτου ζητήθηκαν οι παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, οι οποίες και έγιναν ενώ στο Δ.Σ. εισήλθε ως επικεφαλής ο κ. Γ. Τανισκίδης, τέως διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Millenium. Πρόεδρος παραμένει ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας κ. Daniel Speckhard.

Όπως μεταδίδει το athina984.gr, η αρχή ζητά τη δέσμευση και το πάγωμα κίνησης των λογαριασμών των 8 μελών της διοίκησης καθώς και τη δέσμευση 8 ακινήτων που ανήκουν στον μεγαλομέτοχο της τράπεζας Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. 


πηγή: capital

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.