Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Συνελήφθησαν οι απαγωγείς του 67χρονου γιατρού από τη Σταμάτα

Εξιχνιάστηκε η απαγωγή του 67χρονου γιατρού, που είχε γίνει στις 22 Μαΐου στη Σταμάτα Αττικής. Τέσσερις από τους πέντε δράστες...


συνελήφθησαν την Κυριακή.

Οι συλληφθέντες είναι νεαροί αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι, διαπιστώθηκε ότι την επομένη της απελευθέρωσης του απαχθέντος, διέφυγαν στην Αλβανία.
Η σύλληψή τους έγινε κοντά στα σύνορα Βουλγαρίας - ΠΓΔΜ, κατά τη διάρκεια ελέγχου, σε ταξί στο οποίο επέβαιναν. Η διαδικασία έκδοσής τους στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει.
Ο γιατρός είχε απαχθεί, ενώ καλλιεργούσε το κτήμα του. Οι δράστες αφού τον χτύπησαν, με την απειλή όπλου τον έβαλαν στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του και τον μετέφεραν σε ερημική υπαίθρια τοποθεσία, όπου τον εγκατέλειψαν, αφού προηγουμένως καταβλήθηκαν από τους οικείους του 1.360.800 ευρώ ως λύτρα.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.