Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Οι Αιγιώτες αποχαιρετούν τον Περιφερειάρχη της ΠΥ Παναγιώτη Νίκα

 Από το filodimos.gr

"Έσβησε" ο ήρωας πυροσβέστης του σεισμού του 1995
Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ, ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Έφυγε  από τη ζωή, σε ηλικία 53 ετών, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Αν. Αττικής Παναγιώτης Νίκας.Επρόκειτο για έναν...


από τους πιο μάχιμους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος, στον οποίο απονεμήθηκε τιμητικό μετάλλιο ανδραγαθίας για το έργο του κατά τον φονικό σεισμό του Αιγίου το 1995, ενώ ήταν αυτός που έσωσε από τα συντρίμμια τον 9χρονο τότε Αντρέα Μπόγδανο.
Ο θάνατός του οφείλεται σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, ενώ το άψυχο σώμα του βρέθηκε από συνάδελφό του σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι του, στην Ηλιούπολη.
Τον θυμόμαστε όλοι, μαζί με τους συναδέλφους του, να νικά την κούραση, τις αντίξοες συνθήκες, τις ισχυρές μετασεισμικές δονήσεις και τον ανθρώπινο φόβο, μπαίνοντας χωρίς κράνος μέσα στα συντρίμμια της πολυκατοικίας της Δεσποτοπούλων 1 και σώζοντας τον εγκλωβισμένο μικρό Ανδρέα, προκαλώντας με αυτή του την θαρραλέα πράξη ρίγη συγκίνησης σε όλο τον κόσμο. Οι Αιγιώτες, του απευθύνουμε με σεβασμό το ύστατο χαίρε και ευχόμαστε, οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος να τον έχουν ως πρότυπο και παράδειγμα. Καλό του ταξίδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.