Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Τσιγγάνοι θέτουν σε κίνδυνο τα αεροπλάνα στο Ηράκλειο.Κράτησαν όμηρους υπάλληλους της ΥΠΑ

Η κλοπή ρεύματος από τσιγγάνους στο ραντάρ της περιοχής Αετοράχης προκαλεί σοβάρά προβλήματα στην αεροναυτιλία.Οι οθόνες των ραντάρ...


χάνουν την εικόνα τους κάθε φορά που πέφτει το ρεύμα ,μέχρι να πάρουν εμπρός οι γεννήτριες.Οι υπάλληλοι της ΥΠΑ έχουν ενημερώσει επανηλλήμένα για το θέμα ενώ αρκετές φορές έχουν πάει στην Αετοράχη για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα χωρίς να τα έχουν κααταφέρει.Χθες μάλιστα , τσιγγάνοι τους κράτησαν όμηρους εεπί ώρες , όταν πήγαν γιαα άλλη μια φορά για να αποκαταστήσουν την ρευματοδότηση του ραντάρ.Χρειάστηκε η επέμβαση 3 περιπολικών για την απελευθέρωσή τους.Η ΥΠΑ ζητά από τον δήμο Ηρακλείου να παρέμβει για να καθαριστεί από τα μπάζα και ταα σκουπίδια που έχουν μεταφέρει εκεί οι τσιγγάνοι ,αλλά και να τους απομακρύνει , πριν δημιουργηθεί κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα με αεροπλάνο που θα πλησιάζει για προσγείωση στο αεροδρόμιο Ν.Καζαντζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.